PrezentareProgram de gestiune şi contabilitate compatibil cu E-Factura

Facturare şi Stocuri
Puteţi înregistra niruri, emite facturi, chitanţe, avize, proforme, bonuri cu scădere din gestiune. Aveţi interfaţă cu peste 20 de modele de case de marcat. Evidenţa în timp real stocuri, multiple gestiuni de tip en detail şi en gros, fisa de magazie, bon de transfer între gestiuni, bon de consum, raport de gestiune zilnic, balanta analitică a stocurilor. Generare automată a proceselor verbale de modificare de preţ. Controlaţi accesul din aplicaţie prin definirea de utilizatori. Sunteţi complet mobil dacă alegeţi găzduirea în cloud. Toate rapoartele din aplicaţie pot fi cu uşurinţă exportate în format.xls

Contabilitate
Jurnale de intrare şi ieşire pentru marfa, consumabile, inventar, generare automată a notelor contabile, fise şah, fise operaţiuni diverse, balanţă de verificare cu închiderea conturilor de venituri şi cheltuieli, tva. Evidenţa plăti şi încasări prin casă, bancă, trezorerie, ordine de compensare, deconturi cu angajaţi, registru de casă, bancă, jurnal tva cumpărări, vânzări, consum materiale şi consumabile pe centre de cost (comenzi), situaţie magazie, amortizări mijloace fixe. Plus situaţiile necesare pentru PFA-uri.

Magazin Online
Se oferă conectare cu FreeShop şi OpenCart. Definirea articolelor se face în aplicaţie unde se încarcă şi pozele. Se pot defini caracteristici personalizate: culori, mărimi, putere etc. Comenzile de pe site, sunt transmise în aplicaţie direct în bară informativă a aplicaţiei. Comanda efectuată pe site apare ca înregistrare în aplicaţie, unde se poate genera factura proformă, factura directă şi trimite prin email clientului din aplicaţie şi în final, după confirmarea plăţii, se scad stocurile şi se înregistrează vânzarea.